♥ Tijdelijke stop bestellingen

Het nieuwe jaar is begonnen. Voor mij een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Het was een jaar met de nodige veranderingen. Een jaar waarin ik nieuwe kansen aangeboden kreeg en daarmee ook nieuwe uitdagingen. En dat is zoeken naar een nieuwe balans. Ik merk dat alle (cre-)activiteiten en verantwoordelijkheden die momenteel op mijn pad komen veel energie vragen. Mijn potje raakt een beetje leeg en dit heeft helaas invloed op mijn creativiteit. Na lang twijfelen heb ik dan ook besloten voorlopig geen nieuwe bestellingen aan te nemen om zo eerst beter in balans te kunnen komen wat betreft mijn gezin, mijn (vrijwilligers)werk en mijn fysieke gesteldheid.  Want helemaal stoppen met Femkado – mijn trots – gaat mij te ver.

Dus…  Ik ga nu tijdelijk in de ‘relax-modus’ (geen idee voor hoe lang). Je kunt mij in tussentijd volgen via Facebook en Instagram. (Ik heb nog wel wat achterstallige posts in te halen.) Houd ook de website in de gaten, want voor je het weet ben ik weer (cre-)actief omdat ik het toch niet laten kan. 😉

Share

2 thoughts on “♥ Tijdelijke stop bestellingen

 • Oh, Femke,

  Wat jammer voor ons, maar wat goed dat je voor jezelf de ruimte kiest.

  Ik was weer even op zoek gegaan naar je omdat er een heugelijke feit in onze organisatie was. Een geboorte van een zoon en kleinzoon van onze naamgever.

  Heb jij enig idee of je weer ergens binnenkort een compleet servies zou kunnen schilderen? Anders ga ik op zoek naar andere mogelijkheden.

  Sterkte en ik hoor graag van je.

  Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *